0

Design jouw deck als kunstwerk.

Een uniek kunstwerk aan je muur? Bij ons design je je eigen skateboards om te skaten, maar evengoed biedt Custom Decks de mogelijkheid om een unieke art piece te maken, een kunstwerk om jouw huis of bedrijfsruimte extra karakter te geven.

Kies voor een enkel deck, een indrukwekkend drieluik, of een magnifiek vijfluik. Met de custom deck ophangbeugels geef je jouw skateboard kunstwerk eenvoudig de perfecte plek. Laat je creativiteit de vrije loop en tover je boards om tot een ware blikvanger.

 

cd_hero_3-panel_cali_gradient_v1

It's this easy.

cd_website_assets_v1_icon_explain_artpaneloptions

1

Pick a board option

A board to shred on the streets or to hang on the wall?

cd_website_assets_v1_icon_explain_upload

2

Upload Your Design

Upload your own design. Looking good? Proceed to checkout.

cd_website_assets_v1_icon_explain_cart

3

Checkout

Fill out your details and boom!
All that’s left is to wait for your brand new deck to arrive at your door!

Waarom mensen dol zijn op logocustomdecks_copy1698682648

Ontdek waarom Custom Decks dé bestemming is voor jouw unieke skateboards. Duik in de verhalen van mede-skaters in 'Why People Love Custom Decks'. Hier vind je echte beoordelingen en ervaringen, omdat we geloven in de kracht van community en delen. Word vandaag nog lid van onze gepassioneerde skateboardfamilie!

 

Uitstekende klantenservice, snel contact, ze denken met je mee. En natuurlijk, prachtige kwaliteitsboards. Ik ben erg blij met mijn eerste en zal zeker snel meer bestellen!

- Nadie van Wijk

 

Zonder twijfel, vijf sterren. Zeker aan te raden aan iedereen!! Prachtige producten, goede prijzen en nog betere klantenservice. Ik zou iedereen aanraden om hier een custom deck te laten maken!

- Maiko Horst 

 

Standaard board prachtig bedrukt, topkwaliteit! Er was een probleempje met de afwerking, maar CustomDecks bood hulp en aanpassingen door het hele proces heen. Zeker aan te raden als je een deck wilt laten maken!

- Alex

 

Super behulpzame en snelle klantenservice! Extreem snel wanneer je een spoedservice nodig hebt! Ik bestelde op woensdag en ontving het custom deck op vrijdag! Het deck ziet er fantastisch uit! Ik ga zeker nog een keer bestellen!

- Philipp Marquardt

Niet overtuigd? Neem contact op!

Join de CD community!

Blijf op de hoogte al onze projecten, activiteiten, productonwikkelingen, ontvang kortingen en meer! Volg ons op onze social media en stuur ons een berichtje als je vragen of ideeen hebt!

 

Email (Verplicht veld)

 

cd_website_assets_v1_joinus_phone