FAQ

Kan ik mijn eigen deck ontwerp indienen?

Absoluut! Wij nodigen je uit om je eigen creativiteit met ons te delen. Jouw unieke ontwerp kan realiteit worden en wie weet, misschien wordt het wel onderdeel van een van onze online evenementen of designwedstrijden.

Wat maakt de 'Classic heat transfer' methode ideaal voor skateboarders?

Deze methode biedt perfecte slijtvastheid en printkwaliteit, en is Douwe Macare-approved. Het is de standaard die je zoekt, of je nu een professional bent of een beginnende skater.

Hoe onderscheidt de 'Wall-art transfer' zich voor kunstenaars?

Onze 'Wall-art transfer' biedt een superieure printkwaliteit met een kras- en vochtbestendige afwerking, waardoor het ideaal is voor kunstuitingen of speciale cadeaus.

Wat zijn de voordelen van een Custom Deck voor professionele skaters?

Onze decks zijn van topkwaliteit en geschikt voor de hoogste niveaus van skateboarden. "We support your growth" betekent dat we er zijn om je progressie te ondersteunen met het beste materiaal.

Kan ik deel uitmaken van het Custom Decks team?

Zeker! We zijn altijd op zoek naar talent om ons team te versterken. Houd onze campagnes in de gaten en misschien word jij ons nieuwste teamlid.

Hoe kan ik deelnemen aan jullie (online) events?

Volg ons op sociale media en schrijf je in op onze website om updates te ontvangen over onze aankomende skate- en kunstevenementen, waaronder trick challenges en designwedstrijden.

Bieden jullie ook workshops of skatelessen aan?

Hoewel we momenteel geen directe lessen aanbieden, is het onze droom om een netwerk van skateboardscholen op te zetten. Tot die tijd helpen we je graag verder met advies en verwijzingen.

Hoe zit het met duurzaamheid binnen jullie productie?

We zetten ons in voor duurzame productiepraktijken en zijn altijd op zoek naar manieren om onze ecologische voetafdruk te verminderen, terwijl we elke bestelling als een kunstwerk behandelen.

Kan ik een zakelijk voorstel doen of een samenwerking aangaan met Custom Decks?

We staan altijd open voor zakelijke voorstellen en samenwerkingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is jullie visie op de toekomst van skateboarden?

Wij streven ernaar om het skateboarden in Europa en uiteindelijk wereldwijd te supporten, te stimuleren en te moderniseren, met diep respect voor de rijke geschiedenis van de sport.

Hoe kan ik feedback of suggesties doorgeven?

Jouw mening is waardevol voor ons. Neem gerust contact op via onze sociale media of per e-mail om je suggesties met ons te delen.

Zijn jullie producten Douwe Macare-approved?

Ja, al onze producten zijn getest en goedgekeurd door de Nederlandse kampioen skateboarden, Douwe Macare, dus je weet dat je kwaliteit in handen hebt.

Hoe ondersteunt Custom Decks mijn groei als skateboarder?

Wij geloven in de groei van elke skater. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardig materiaal, maar ook een platform voor uitwisseling, evenementen en challenges om je vaardigheden te verbeteren.

Bieden jullie gepersonaliseerde skateboard onderdelen aan?

Zeker, van trucks tot wielen, we kunnen je helpen bij het samenstellen van een skateboard dat aan al je wensen voldoet.

Hoe zorgen jullie ervoor dat elk product uniek is?

We zien elke bestelling als een persoonlijk kunstproject. Met handgemaakte precisie en aandacht voor detail garanderen we de uniciteit van jouw skateboard.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn custom skateboard ontvang?

Afhankelijk van de gekozen productie- en verzendmethode, streven we ernaar je board zo snel mogelijk te leveren. Check onze website voor specifieke levertijden per regio.

Wat als ik een probleem heb met mijn bestelling?

Onze klantenservice staat klaar om elk probleem efficiënt op te lossen. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop.

Kunnen jullie helpen bij het organiseren van een skate-evenement?

Met onze expertise en passie voor de skatecultuur kunnen we ondersteuning bieden bij het plannen en uitvoeren van skate-evenementen.

Hoe vaak organiseren jullie designwedstrijden?

We houden regelmatig designwedstrijden om de creativiteit van onze gemeenschap te vieren. Blijf op de hoogte via onze kanalen voor de volgende wedstrijd!

Wat betekent het om een Custom Deck te hebben?

Het hebben van een Custom Deck betekent dat je een persoonlijk statement maakt, zowel op als naast je skateboard. Jouw board, jouw verhaal.

Kunnen bedrijven ook bij jullie terecht voor branding en gepersonaliseerde skateboards?

Absoluut, we bieden oplossingen voor bedrijven die hun merk willen versterken door middel van gepersonaliseerde skateboards.

Bieden jullie internationale verzending aan?

Ja, we verzenden wereldwijd om onze passie voor skateboarden en kunst te delen.

Hoe kan ik bijdragen aan de Custom Decks community?

Draag bij door deel te nemen aan onze evenementen, jouw ervaringen te delen en actief te zijn op ons platform. Samen vormen we een netwerk van skateboarders en kunstliefhebbers.

Hoe blijf ik op de hoogte van jullie nieuwste producten en initiatieven?

Volg ons op sociale media en abonneer je op onze nieuwsbrief om geen enkele aankondiging te missen.

Wat als ik een speciaal verzoek heb voor mijn skateboard design?

Wij geloven dat alles mogelijk is. Neem contact op met ons team om je ideeën en wensen te bespreken en we zullen ons best doen om deze te realiseren.


 

 

Approved by Douwe Macaré

Wij beheersen de ambacht tot in de puntjes!

Bij Custom Decks draait alles om jouw skateboardervaring, met kernwaarden zoals het belonen van inzet en progressie op jouw tempo. We streven voortdurend naar het vinden van het perfecte deck, luisteren naar jouw feedback en blijven innoveren met respect voor de klassieke skateboardcultuur.

Join de CD community!

Blijf op de hoogte van al onze projecten, activiteiten, productonwikkelingen, ontvang kortingen en meer! Volg ons op onze social media en stuur ons een berichtje als je vragen of ideeen hebt!

 

Email (Verplicht veld)

 

cd_website_assets_v1_joinus_phone