0

Grote oplages & B2B

Op zoek naar grootse mogelijkheden? Bij ons ben je aan het juiste adres voor (grote) oplages en B2B-verkopen. Of je nu een skateboardwinkel beheert, een evenement organiseert, of gewoon een groot aantal custom decks nodig hebt voor je bedrijf of project, wij staan voor je klaar met onze uitgebreide ervaring en capaciteiten.

Wat hebben wij te bieden?

  • Scherpe prijzen voor grote oplages skateboards: Profiteer van onze schaalvoordelen met competitieve prijzen voor bulk skateboardbestellingen voor het eigen bedrijf of voor business-to-busines bestemmingen, bijvoorbeeld als relatiegeschenk of voor merchandise.

  • Gepersonaliseerd skateboardontwerp: Of je nu een eigen ontwerp aanlevert of samen met ons creatieve team iets unieks ontwikkelt, we garanderen een design dat past bij jouw merk of boodschap.

  • Flexibele productiecapaciteit: Geen bestelling is te groot, of te klein. Onze productielijnen zijn klaar om jouw vraag aan te kunnen, met behoud van kwaliteit en aandacht voor detail.

  • Flexibele skateboard printservices: Ookal bestaat jullie order uit 100 verschillende designs, niets is voor ons te gek. Wij zijn gespecialiseerd in flexibel maatwerk. Sky is the limit!

  • Snelle & betrouwbare levering custom decks: We begrijpen het belang van deadlines, daarom zorgen we ervoor dat je bestelling op tijd en in perfecte staat geleverd wordt.

  • Persoonlijke service: Een vast contactpersoon staat voor je klaar om je door het gehele proces te begeleiden, van offerte tot aflevering.

Of het nu gaat om een custom deck promotie-item, merchandise voor je merk, of unieke relatiegeschenken, wij zijn er om je te ondersteunen. Neem contact met ons op voor een skateboard offerte op maat en ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Samen brengen we jouw wensen tot leven!

Join de CD community!

Blijf op de hoogte al onze projecten, activiteiten, productonwikkelingen, ontvang kortingen en meer! Volg ons op onze social media en stuur ons een berichtje als je vragen of ideeen hebt!

 

Email (Verplicht veld)

 

cd_website_assets_v1_joinus_phone