0

 

Welkom op onze nieuwsblog.

Welkom bij de kick-off van onze nieuwsblog, de plek waar verhalen zich ontvouwen, inspiratie rijkelijk vloeit en de gemeenschap van skate-liefhebbers en kunst-enthousiastelingen groeit. Vandaag beginnen we bij het begin – het verhaal van Custom Decks.

Custom Decks is geboren uit een familieband, een vader-zoon samenwerking die zijn wortels vond in 2017. Corné en Wilfried Vonk, twee namen die nu synoniem staan voor innovatie in de skatewereld, stampten uit niets meer dan een gedeelde passie een bedrijf uit de grond dat vandaag de dag bloeit als nooit tevoren. Door een mix van creativiteit, vakmanschap en een niet-aflatende drang naar vernieuwing hebben zij een plek gecreëerd waar skatecultuur en artistieke expressie elkaar niet alleen ontmoeten, maar elkaar ook versterken.

Met een dynamisch team van zes unieke individuen, elk met een eigen kijk op skateboarding en een hart vol passie voor het vak, zetten we de traditie voort. Custom Decks is meer dan een naam; het is een levendige gemeenschap waar elke streek van de kwast en elke curve van het deck de geest van vooruitgang ademt.

In de komende artikelen zullen we dieper ingaan op onze reis, maar vandaag richten we ons op de lancering van onze nieuwsblogsectie - een nieuwe mijlpaal in onze geschiedenis.

Maar laten we het nu hebben over Custom Decks 2.0.

Na jaren van verfijning en groei, is het tijd voor de volgende grote stap. Met trots presenteren we onze gloednieuwe website, een platform dat niet alleen onze evolutie weerspiegelt, maar ook de start markeert van een opwindende samenwerking met Douwe Macare, een icoon in de skateboardwereld. Dit is geen kleine verandering; het is een sprong voorwaarts, een beweging die we in de toekomst verder zullen ontvouwen.

Onze visie voor de toekomst is helder: een bloeiende community opbouwen, adembenemende (online) evenementen organiseren en jouw ervaring als skateboarder, designer, artiest of kunstliefhebber verrijken. En natuurlijk, laten we niet vergeten, blijven we de meest fantastische, gepersonaliseerde verjaardagsgeschenken creëren.

Dus, terwijl we de deuren openen naar Custom Decks 2.0, nodigen we je uit om deel uit te maken van deze reis. Sluit je aan bij ons avontuur, een tocht die net zo veel over ons gaat als over jou. Samen zullen we de wereld van het skateboarden hervormen, één uniek deck tegelijk.

Welkom aan boord van Custom Decks 2.0 - waar jouw volgende rit begint.

 

Join de CD community!

Blijf op de hoogte al onze projecten, activiteiten, productonwikkelingen, ontvang kortingen en meer! Volg ons op onze social media en stuur ons een berichtje als je vragen of ideeen hebt!

 

Email (Verplicht veld)

 

cd_website_assets_v1_joinus_phone