Heat transfer

Deze methode wordt beschouwd als de hedendaagse standaard in de skateboard industrie. Kenmerken zijn de het perfecte slijtageproces bij intensief gebruik, fantastische afdrukkwaliteit, en deze prints bieden de skateboardervaring die je ook bij elk ander board uit de skateshop krijgt. Dit maakt het een uitstekende keuze voor skaters die op zoek zijn naar een unieke en kwalitatief hoogwaardige print op hun board. Maak je keuze uit de categorie "decks to skate". Echter, zijn onze heat transfer prints van dusdanig goede kwaliteit dat zij ook perfect uit komen op onze "decks as art". Wij printen tegenwoordig alles standaard als heat transfer, omdat wij achter onze heat transfer printtechniek staan en overtuigd zijn van de fantastische resultaten die behaald worden.

Vinyl transfer (alleen voor spoed orders)

Deze methode is gericht op de productie van spoed bestellingen. Deze printmethode stelt ons in staat om spoed orders binnen 2 werkdagen te verzenden. Leuk als last-minute verjaardagscadeau of geschenk aan een vertrekkende collega. Kenmerkens zijn een superieure afdrukkwaliteit, kras- en vochtbestendige afwerking, en supersnelle levertijden.

Griptape bedrukken

Bij het bedrukken van griptape gebruiken we hoogwaardige blanco griptape, bedrukt met onze state-of-the-art vlakbed printer. Deze techniek stelt ons in staat om levendige, full-color ontwerpen te realiseren, direct op de griptape. Dit betekent dat je niet alleen een skateboard hebt dat er fantastisch uitziet, maar ook een dat je unieke stijl tot in de kleinste details weerspiegelt. Of je nu een opvallend patroon, een persoonlijk bericht, of een kunstzinnige afbeelding wilt, onze bedrukte griptape brengt jouw ideeën tot leven.

DECKS TO SKATE  DECKS AS ART

Word lid van de CD community!

Blijf op de hoogte van al onze projecten, activiteiten, productontwikkelingen, ontvang kortingen en meer! Volg ons op onze social media-platforms en stuur ons een bericht als je vragen of ideeën hebt!

 

Email (Verplicht veld)

 

jeugdteamsessiepizza