Levertijden - Printtechnieken
(0)

Grote oplages, klik hier

Gratis verzending in België en Nederland bij bestellingen vanaf € 89,-

UPLOAD JE EIGEN ONTWERP

WIE ZIJN WIJ?

Custom Decks is opgezet door vader en zoon. De combinatie van fanatiek skater (zoon) en gepassioneerd foto- en graphics printer (vader) leidde tot het idee voor Custom Decks. Interesse voor custom skateboards is er altijd al, van het bijsnijden van griptape tot het spuiten van de onderkant van een blank deck. Met Custom Decks willen we iets nieuws toevoegen, CustomDecks streeft naar de meest duurzame graphics onder de beste kwaliteit decks. Onder de beste kwaliteit verstaan wij: duurzaam (graphics blijven lang zichtbaar, ook bij intensief skateboarden), scherpe printkwaliteit en hoogwaardige decks van uitstekende kwaliteit met als doel tevreden klanten! Wij proberen dit doel op onze eigen wijze te bereiken.

 

Eind 2017 begon het concept een beetje vorm te krijgen, en was er veel geëxperimenteerd met verschillende printtechnieken. Omdat wij het een toegankelijk product willen maken voor consumenten, vinden wij het belangrijk dat er in oplages vanaf één stuk besteld kan worden. Waar dit bij andere aanbieders vaak niet kan, kunnen wij dit wel aanbieden door het gebruik van hoogwaardige vinyl transfers. In tegenstelling tot de klassieke zeefdruk methode, of heat-transfer methode, zitten hier geen hoge opstartkosten aan verbonden. Alleen voor grotere oplages gebruiken wij de heat-transfer methode. Zo hebben wij op onze eigen wijze het concept van CustomDecks weten te realiseren. 

 

Tot slot:

Wij zijn van mening dat ieder ontwerp een kunstwerk is en iedere productie als een kunstwerk moet worden behandeld. In onze ogen kan je een graphic ontwerpen, het deck laten maken, en het vervolgens thuis aan de muur ophangen als kunstwerk. Uiteraard zijn de decks ook zeer geschikt om de show mee te stelen op jouw local parkje of op de straten!