Covid Update: door huidige omstandigheden kunnen bestellingen vertraagd zijn. Wij doen er alles aan om ALLE orders binnen 15 werkdagen te verzenden. *All orders placed between 10-05-2021 and 20-05-2021 will be shipped between 04-06-2021 and 09-06-2021. Thank you for your patience.*

Grote oplages, klik hier >>

Gratis verzendkosten in België en Nederland 

bij bestellingen vanaf €75,-

griptapeCreatief met griptape

Veel skaters zijn bezig met het maken van creatieve designs in hun griptape. Vaak gebeurd dit met stiften of een spuitbus, en hier zijn prachtige resultaten mee te behalen. Echter is het sinds begin 2019 bij CustomDecks mogelijk om uw eigen ontwerp te laten drukken op griptape. Op deze manier komt uw ontwerp op professionele wijze op de griptape te staan. Voor de productie van de bedrukte griptape gebruiken wij hoogwaardige kwaliteit griptape die rechtstreeks uit de fabriek komt. 

 

Prijzen & bestelproces

Wilt u slechts 1-5 vellen griptape bestellen? Dan kunt u hiervoor de tool op de website gebruiken. Wilt u meer vellen? Dan variëren prijzen hiervoor per aanvraag, afhankelijk van het ontwerp en de hoeveelheid. Neem voor meer informatie contact op met info@customdecks.nl. Wij streven ernaar om dezelfde dag nog te antwoorden.

€ 22,95

Custom Griptape

(* excl. skateboard)
neutraal